Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su tri krađe i uhapsili E. K. (1990) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

On se sumnjiči da je početkom jula, ove godine, iz podruma jedne zgrade ukrao bicikl, četiri automobilske gume i usisivač, oštetivši pedesetogodišnjeg muškarca za oko 50.000 dinara.

Takođe, sumnja se da je on ukrao dva bicikla parkirana na mestima predviđenim za bicikle, ispred hitne službe Doma zdravlja i ispred sportske hale „Pendik“, u vlasništvu tridesetdvogodišnjeg muškarca i četrdesettrogodišnje žene.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Policijski službenici su operativnim radom pronašli još četiri bicikla različitih marki za se sumnja da ih je E. K. ukrao.

Pozivamo građane da prijave Policijskoj upravi u Novom Pazaru ukoliko sa fotografija prepoznaju bicikle za koje se sumnja da potiču iz krivičnog dela.