Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su F. K. (1984) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je protiv tridesetogodišnjeg i tridesettrogodišnjeg muškarca iz Novog Pazara podnela krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

F. K. se sumnjiči da je prodao drogu tridesetogodišnjaku i tridesettrogodišnjaku, a u pretresu stana i drugih prostorija koje koristi, pronađeno je 27 kesica sa heroinom, kao i dve linije heroina rasute po stolu.

Policija je, prethodno, noćas, u Kosančićevoj ulici u „škodi“ kod tridesetogodišnjeg vozača pronašla kesicu sa manjom količinom heroina, a kod njegovog tridesetšestogodišnjeg suvozača manju količinu marihuane.

Vozaču „škode“, za kog je utvrđeno da je upravljao pod dejstvom kokaina, određeno je zadržavanje do 12 časova i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, F. K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

indeksonline.rs