Crnogorac Goran Vlaović (38) likvidiran je jutros oko 6 sati ispred noćnog kluba na Pagu, a kako prenose hrvatski mediji, osumnjičen za ubistvo je državljanin Srbije.

Pojavio se snimak bezbednosnih kamera na kome se vidi trenutak ubistva i momenat kada ubica sa belim kačketom na glavi prilazi Vlaoviću s leđa i puca mu u glavu. Sve se to odigralo pred dvadesetak okupljenih koji su napuštali klubove. Nakon pucnja neki su počeli da beže, dok su drugi pokušali da pomognu ranjenom Vlaoviću, ali je on ubrzo preminuo.

Ubica se dao u beg dok je vladao opšti metež, ali je zanimljivo da se, kako se i vidi pri kraju snimka, ubica vratio na mesto zločina, najverovatnije da bi proverio da li je likvidacija uspela.

To ga je skupo koštalo, jer je posle toga uleteo pravo u ruke interventne policije. Kako se nezvanično saznaje ubica je D.T. (28) iz Kragujevca, piše Informer.

Vlaović prema policijskim izvorima slovi za bliskog člana škaljarskog klana iz Kotora. Ranije je bio osuđen u Crnoj Gori zbog učešća u ubistvu vođe navijača Crvene zvezde Marka Vesnića i ranjavanja njegovog kuma Ivana Markovića u Herceg Novom.

Kurir.rs