BEOGRAD – Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da svi u njegovom timu svesni da je Novi Pazar opasan protivnik i dodao da se sigurno neće opustiti i da ih neće zavarati trenutna pozicija rivala na tabeli Super lige Srbije.

“Pripremamo se za jednu od najvažnijih utakmica na našem terenu u ovoj polusezoni. Nema opuštanja, svesni smo koliko su opasni i neće nas zavarati trenutno stanje na tabeli ni to što su izgubili tri utakmice”, rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a dočekuju sutra ekipu Novog Pazara, u utakmici petog kola Super lige Srbije.

TSC je u prošlom kolu slavio u Nišu protiv Radničkog i trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli sa osam bodova. Novi Pazar je 12. na tabeli sa tri boda, koja je osvojio u prethodnom kolu protiv Partizana.

“Pazar je u prve četiri utakmice pokazao da se izuzetno brzo prilagodjava protivniku. Na meču sa Partizanom su bili izvanredni u niskoj zoni i odradili su defanzivno savršenu utakmicu. Oni su jedina ekipa kojoj je uspelo da ih u poslednje tri godine dva puta pobedi”, rekao je Lazetić.

Novi Pazar je protiv ostalih rivala, kako je naveo Lazetić, igrao drugačije i time potvrdio da se lako adaptira na razne stilove igre.

“Verovatno će tu taktiku imati i na meču protiv nas, ali mi ćemo biti na svom terenu i gledaćemo da procenićemo kakva će biti naša sezona. Bićemo na svom maksimumu i njih ćemo, kao i svakog protivnika, pokušati da nateramo da se prilagodi nama tako da mi kontrolišemo utakmicu”, rekao je Lazetić.

Krilni napadač TSC-a Saša Jovanović ocenio je Novi Pazar kao teškog protivnika, koga niko ne sme da potceni.

“Očekujem težak meč jer je Novi Pazar ušao u dobru formu. Pobedili su Partizan i verovatno dolaze puni samopouzdanja. Sa druge strane mi smo imali težak raspored, ali smo startovali super. Pobedili smo Radnički sa 3:0 i nadam se da ćemo pobedom protiv Pazara tu pobedu učiniti još značajnijom za nas”, kazao je Jovanović.

Utakmica TSC – Novi Pazar igra se sutra od 18.55 na stadionu Arena u Bačkoj Topoli.

indeksonline.rs/Beta