BEOGRAD – Ministar finansija Srbije Siniša Mali istakao je danas da je važno to što Srbija kao kandidate za najviše funkcije ima ozbiljne i odgovorne političare kao što su Ana Brnabić i Miloš Vučević a da predsednik Srbije “uvek napravi najbolji izbor za zemlju”.

“Važno je što u ovim izazovnim vremenima za ceo svet, mi u Srbiji pokazujemo jedinstvo i što na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao kandidate za najviše državne funkcije, imamo ozbiljne i odgovorne političare kao što su Ana Brnabić i Miloš Vučević”, napisao je Mali na svom Instagram nalogu.

Dodao je da zna da predsednik Vučić sve svoje odluke donosi odgovorno i promišljeno i da “uvek napravi najbolji izbor za našu zemlju”.

“Drago mi je što sam deo takvog tima i verujem da ćemo nastaviti da postižemo dobre rezultate”, poručio je Mali.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je ranije danas da je kandidat za predsednika buduće vlade Srbije Ana Brnabić.

Pored premijerke u tehničkom mandatu kandidat za mandatara, kako je odlučeno na sednici Predsedništva SNS održanoj u sredu, bio je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Vučić je danas naveo i da će Vučević, za kojeg je i ranije rekao da će svakako biti u vladi, uneti dodatnu dozu ozbiljnosti i odgovornosti, i pripremiti se za neki budući period, za neku značajniju državnu funkciju, kao i, kako je rekao, Siniša Mali.

indeksonline.rs/Tanjug