BEOGRAD – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 14. avgust, najviše pišu o višestrukom ubistvu na Cetinju a bave se i nizom poltičkih i drštvenih tema.

ALO – List piše o masovnom ubistvu na Cetinju, pored ostalog i pod naslovom “Šokantno otkriće: Vukov ubica hapšen zbog terorizma”, u tekstu o čoveku za kojeg mediji navode da je ubio V.B. koji je prethodno usmrtio deset ljudi, medju njima i dvoje dece.

BLIC – “Umetnost je danas moja jedina svetlost”, za list govori glumica Svetlana Ceca Bojković. “Nisam vatrogasac ali mogu da pomognem”, kaže novi trener fudbalera Partizana Gordan Petrić. List piše i o višestrukom zločinu u Crnoj Gori “Misterije masakra na Cetinju”.

VEČERNJE NOVOSTI – “Kroz jedan gen otkrivanje 4.000 genskih bolesti”, o novinama u radu Ginekološko akušerske klinike “Narodni front”. “Srbija uvek iznad svega i iznad svih nas”, o stavovima gradonačelnika Novog Sada i funkcionera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića, koji je predstavljen kao jedan od mogućih kandidata za mandatara za sastav nove vlade.

KURIR – List piše o masovnom ubistvu na Cetinju pod nalsovom “Zlo”.

POLITIKA – “Isti aršin važi za sve poslanike”, rekao je predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić. “Nezapamćeni zločin zavio Crnu Goru u crno”, o masovnom ubistvu na Cetinju, u kojem je, zajedno sa napadačem ubijeno 11 i ranjeno šest osoba.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da se Nemačka suočava sa nepovoljnim prognozama “Nemačku čekaju masovni nemiri”. Kapiten Partizana Slobodan Urošević posle incidenata na utakmici Lige Evrope protiv AEK-a kaže “Hteli su da me biju na stadionu”.

indeksonline.rs/Beta