Crvena zvezda je sinoć na svom terenu poražena od Monaka rezultatom 1:0 u meču prvog kola grupe H Lige Evrope

Navijači Crvene zvezde pozvali su sve pristalice “crveno-belih” da dođu na sutrašnji trening srpskog šampiona, koji će biti održan u 14.15 sati na pomoćnom terenu stadiona “Rajko Mitić” kako bi podržali fudbalere posle poraza od Monaka.

Crvena zvezda je sinoć na svom terenu poražena od Monaka rezultatom 1:0 u meču prvog kola grupe H Lige Evrope.

– Želimo da našim igračima pružimo preko potrebnu podršku pred teško gostovanje Novom Pazaru gde nam je uskraćeno da bodrimo svoj klub. Još u prvom kolu smo istakli da je ovo najbitnija sezona, a sada je jako bitan trenutak. Sever je mnogo puta do sada pokazao da ume da prepozna trenutak kada i kako treba reagovati. Setimo se samo da je protekle sezone ključni trenutak bio doček igrača na aerodromu i podrška stotinjak Delija posle ispadanja od Šerifa. Tad se lomilo, i završilo “duplom krunom” -navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Delije navode da na sutrašnjem treningu žele da “isprave nepravdu”, koja se dogodila na meču sa Monakom kada su pojedini navijači zviždali fudbalerima Crvene zvezde.

– Zviždano je ljudima koji su učinili da Zvezda u proteklih pola decenije bude to što jeste, ljudima koji su nas nebrojeno puta do sada obradovali. Iz utakmice u utakmicu pozivamo na pun stadion, ali isto tako ne želimo da dopustimo da na tribinama Markane prevladaju histerija, razmaženost, mentalitet iz kladionica i sa tvitera. Zviždanje najboljim igračima, stidljivi povici teranja uprave, za čijeg mandata Zvezda šest godina osvaja titule i igra grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope. Gde je kraj bahatosti i neuračunljivosti ljudi koji dolaze na “veće” utakmice? Takvim stvarima jedino može da se stane na put reakcijom i to velikog broja pravih zvezdaša. Da ispratimo igrače na gostovanje gde nas neće biti i da stvarimo stvari na svoje mesto – zaključuje se u saopštenju.

Utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde biće odigrana u nedelju od 17 sati.

indeksonline.rs/zurnal.rs/Foto:Tanjug/AP/Darko Vojinovic