O razbijanju izloga biletarnice na stadionu, od strane huligana na zvaničnoj stranici FK Novi Pazar oglasila se uprava kluba.

U obaveštenju navode da su kamere koje se nalaze u blizini objekta zabeležile dva mladića sa fantomkama i prekrivenim registracionim oznama na motociklu, kako gađaju kamenicama prema izlogu biletarnice. Uprava kluba je, navodi se, prijavila policiji ceo slučaj, a nadležnim organima su predati snimci incidenta.

Klub je zatražio od policije da se počinioci što pre pronađu i najstrožije kazne. Kako se navodi, radi se o predstavnicima dela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finanasira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara.

’’Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i napalate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilastvo na potezu’’ navodi se na zvaničnoj stranici FK Novi Pazar.