U organizaciji Foruma mladih Sandžačke demokratske partije na šetalištu u Novom Pazaru postavljen je štand gde građani mogu proveriti da li su upisani u poseban birački spisak. Procedura je jednostavna i uz ličnu kartu građani mogu proveriti da li imaju pravo da glasaju na izborima za nacionalne savete nacionalnih manjina.

Kako bi što veći broj građana mogao da proveri da li su upisani u poseban birački spisak narednih mesec dana biće postavljen štand Foruma mladih Sandžačke demokratske partije na gradskom šetalištu.

„Ono što je najvažnije, građani treba da provere da li se nalaze na posebnom biračkom spisku, kako bi mogli da glasaju na izborima za nacionalne savete nacionalnih manjina. Članovi Foruma mladih SDP-a će svakog dana biti na šetalištu, gde građani mogu proveriti da li se nalaze na posebnom biračkom spisku, a oni koji to nisu dobiće upute na koji način treba da podnesu zahtev za upis“, rekao je predsednik Foruma mladih Sandžačke demokratske partije Tarik Rupić.

Intersovanje građana, koji su danas posetili štand Foruma mladih Sandžačke demokratske partije i proverili da li su na posebnom biračkom spisku je već danas bilo veliko. Podsećamo poslednji dan za upis, proveru ili bilo kakvu izmenu u posebnom biračkom spisku je do 27.oktobra. 13.novembra biće održani izbori za nacionalne savete nacionalnih manjina.