Završava se omladinska radna akcija u Ohridu. Brigadiri novopazarske ORE u Novi Pazar vratiće se bogatiji za nezaboravno iskustvo i brojna prijateljstva. Ova aktivnost čiji je prvenstveni cilj zbližavanje i negovanje dobrih odnosa među učesnicima iz čitavog regiona i sledeće godine biće organizovana, a domaćin će ponovo biti opština Ohrid.

Gradonačelnik Ohrida Kiril Pecakov ugostio je akcijaše ORA Novi Pazar. Najviše reči jebilo o organizaciji omladinskih radnih akcija u Ohridu sledeće godine, te te zajedničkim ciljevima i zadacima.

Opština Ohrid će budžetom predvideti sredstva za organizaciju radnih akcija, istakao je Pecakov koji je izrazio zadovoljstvo da je upravo Ohrid ove godine domaćin, naglasivši da cilj radnih akcija nije prvenstveno ekonomska dobit već zbližavanje omladine iz raznih gradova.

Brigradiri ORA Novi Pazar poslali su izvanrednu sliku i prema rečima Gradonačelnika Ohrida Kirila Pecakova bili su prava atrakcija.

Komandant Kasim Zoranić istakao važnosti i značaj kontinuiranog održavanja radnih akcija tokom kojih mladih stiču ozbiljne radne navike ali se istovremeno zbližavaju sa drugom omladinom in na najbolj inačin deluju u svojoj sredini u kojoj žive.

Prijemu su prisustvovali komandanti brigada iz Slovenije i BIH.