Skandalozni snimak se pojavio na društvenim mrežama i izazvao je veliku pažnju javnosti.

Sramno je ono što se desilo, ali i što je namerno objavljeno na društvenim mrežama.

Jovan Teodosić, brat našeg proslavljenog reprezentativca, i bivši vlasnik Metalca doktor Boško Đukanović brutalno su vređali Svetislava Pešića, selektora košarkaša Srbije.

Velika se bura podigla kada je Pešić odlučio da se zahvali Teu i da ga ne povede na Evropsko prvenstvo u košarci, a izgleda u porodici Teodosića i dalje to nisu oprostili selektoru.

“Svetislave, Svetislave, dođi nam do klupe. Da ti doktor i profesor stave ga u d***, Da ti doktor i profesor stave ga u d***. Sad u grobu, sad u grobu, prevrće se Duda. Svetislave, selektore, poližeš nam m***”, pevali su sa pevačem skandalozne reči dok Pešić predvodi Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Zaista je neverovatno da neko odluči svesno da padne ovako nisko i tako govori o čoveku koji je našoj reprezentaciji doneo poslednja dva zlata.

Pešić je nakon što se zahvalio Teodosiću odlučio da se javno oglasi.

“Rekao sam mu da se okrećem igračima za koje mislim da mogu više da daju. Bilo je razmišljanje da on ostane u ekipi i bude “bek-ap” igrač, sa klupe… On to nikada nije bio u karijeri. A, iskreno sam i njemu rekao da imam boljih igrača za to u ekipi. Tim nije samo skup najboljih igrača, niti najkvalitetnijih pojedinaca. To je odluka koja je napravljena. On se zahvalio i ja sam se zahvalio. I to je to”, rekao je nedavno Pešić.

indeksonline.rs/nova.rs