BEOGRAD – Lider naprednjaka Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti mnogo udara na vladu, jer su tajkini koji žive i rade u inostranstvu krenuli u žestoku ofanzivu i napade.

“Pokušaću da budem gromobran, da njih (novu vladu) zaštitim, jer meni ništa ne mogu, mogu da izgubim popularnost i na tome će vredno da rade, ionako mi je poslednji mandat”, rekao je Vučić na sednici GO SNS.

Istakao je da je reč o tajkinima koji ne žele da plaćaju porez državi koji su krenuli u žestoke napade, jer narod nije hteo da gleda njihove programe.

“Pa će sada na silu morati da gleda njihove programe, pa će sada na silu morati da gleda jer mu neće ostaviti izbor, a u tim programima ne možete ništa drugo da vidite osim mrženje prema meni i našoj stranci i vladi. Privhatiću to na sebe”, istakao je Vučić.

Kaže da će se boriti da što jednostavnije i lakše prođemo kroz ovu zimu i sačuvamo KiM i Srbiju netaknutom od onih koji bi zemlju da uruše.

Želim vladi mnogo uspeha vladi i da radi vredno, poručio je Vučić.

Dodao je da je Predsedništvo gotovo jednogalsno, uz jedan uzdržan glas, prihvtilo sastav nove vlade i preporučilo GO SNS.

Vučić je poručio da će će se SNS boriti za državu, penzionere, mlade i budućnost ove zemlje.

“A za one koji misle da mogu lako da nas pokore i saviju, slogan naše stranke je, ali i mnogo šire, jeste – Za nas predaja nikada nije bila opcija, živela Srbija”, poručio je Vučić.

Tanjug