Direktor Kulturnog centra Novi Pazar, potpredsednik Sandžačke demokratske partije (SDP) Husein Memić, koji je danas predložen za ministra turizma i omladine, rekao je da će nastaviti da radi dosadašnjom dinamikom.

On je za portal Free media rekao da mu je velika čast što će biti na čelu tog ministartva, da mu slede veliki izazovi, ali da se ne plaši rada.

“Daću sve od sebe, radiću kao što sam i do sada radio, jer je potreban jednako veliki trud i rad na lokalu, kao i na republičkom nivou. Mislim da mogu da nastavim da radim dobro i da će moj rad biti vidljiv i u interesu Srbije“, rekao je Memić.

On je istakao da je ovo ministarstvo i do sada ostvarilo velike rezultate.

“Na meni je da sa saradnicima nastavim samo da radim istim tempom, da bi nastavili da postižemo uspehe. Poslednjih 10 godina bio sam na čelu Kulturnog centra u Novom Pazaru, pre toga sam radio u Turističkoj organizaciji, iza sebe imam dobre rezulatete i verujem da ću iste postići i u Beogradu“, rekao je Memić za naš portal.
Memić (39) je po zanimanju diplomirani ekonomista – master iz oblasti turizma i ugostiteljstva, kao i profesor fizičke kulture.

Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) prihvatilo je ranije danas predlog mandatarke za sastav nove vlade Ane Brnabić sa jednim uzdržanim glasom, saopštio je danas lider stranke Aleksandar Vučić.

A.Bajrović/Free Media