BEOGRAD – Na puti Mijoska – Gostun, od Gostuna do skretanja za manastir Kumanica od sutra do 31. oktobra, od 9 do 15 časova shodno vremenskim prilikama, radovi na geodetskom merenju u pokretu, uz asistenciju saobraćajne policije, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Paraćin-Zaječar, od danas do 10. novembra od 7 do 16 časova svakog dana, osim nedelom, radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanjem vozila.

Na Pančevačkom mostu, ka Pančevu, do 11. decembra radnim danima i subotom, od 21 do 5 časova, radovi na popravci oštećenja. Za saobraćaj će biti zatvorena desna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, petlja Novi Banovci – petlja Beograd, u oba smera, od 8 do 16 časova, do 31. oktobra radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije.

U zoni petlje Batajnica, za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

Auto-put E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, ka Nišu, do 2. nobvembra, radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, smer ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom ka Beogradu.

Na delu državnog puta I A reda broj 1, nakon izlaza iz leve cevi tunela Manajle, u smeru ka Nišu, u toku radovi na pranju kolovoza.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta,

-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 130 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Tanjug