Predsedništvo Sandžačke narodne partije donelo je odluku da na predstojećim izborima za nacionalne savete podrži listu SDP – Husein Memić, saopšteno je danas iz te stranke.

“Shvatajući značaj ovih izbora predsedništvo SNP-a ceni da je lista koju predvodi gospodin Memić jedina koja donosi pravo osveženje u kadrovima koje kandiduje, idejama koje promoviše i potencijalu koji nudi.

Sandžačka narodna partija promoviše vrednosti zajedništva i saradnje i to su ideje koje delimo sa našim tradicionalnim koalicionim partnerom Sandžačkom demokratskom partijom. Potpuno smo uvereni da će i budući saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća, predvođen listom SDP – Husein Memić, raditi na ostvarivanju ciljeva i ideja koje su, svakako, programska načela SNP-a” navode u saopštenju koje potpisuje predsednik stranke Latif Đerlek.

Iz te stranske su pozvali svoje članove i simpatizere da se upišu u Poseban birački spisak, te da na predstojećim izborima, koji će se održati 13. novembra, podrže listu broj 1 SDP – Husein Memić.