Nakon priznanja člana klana Belivuk-Miljković, Srđana Lalića da su Zvicer, Belivuk i Miljković planirali ubistvo predsednika Vučića, oglasila se i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Ona se javno zapitala “Da li ćemo čuti makar jedno ”izvini” od svih onih koji su ismevali saznanja naših službi o pripremi atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića”.

– Nakon svega što smo danas čuli u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, jasno je da je klan Veljka Belivuka bio spreman da menja demokratski izabranu vlast u Srbiji. Njihov najveći protivnik je upravo predsednik Aleksandar Vučić. Hvala našim službma bezbednosti koje su sprečile atentat na predsednika Srbije kada je objavio rat protiv organizovanog kriminala i mafije. Ali borba nije gotova, nalogodavci i glavni organizatori još uvek su na slobodi i van domašaja naših službi.

Konačno, sada kada smo čuli i priznanje od onih koji su planirali napad na srce države, da li ćemo čuti makar jedno ”izvini” od svih onih koji su ismevali saznanja naših službi? – napisala je Ana Brnabić na Tviteru.

Kurir.rs