Naslovna Društvo Dženan Palamar novi direktor Kulturnog centra

Dženan Palamar novi direktor Kulturnog centra

Diplomirani poslovni menadžer Dženan Palamar imenovan je danas za vršioca dužnosti direktora Kulturnog centra, umesto Huseina Memića, ministra turizma i omladine.

Palamar je od 2004. godine zaposlen u ovoj kulturnoj ustanovi, gde je poslednjih godina radio na poslovima organizatora svih programa.

Glasovima odborničke većine na sednici Skupštine grada za vršioce dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća (JKP) „Gradska toplana“ ponovo je imenovan diplomirani ekonomista Nemanja Mančić, a JKP „Vodovod i kanalizacija“ diplomirani ekonomista Gradimir Nedeljković.

Opozicioni odbornici oštro su kritikovali reizbor Mančića i Nedeljkovića, tražeći njihove biografije i pitajući javno šta se desilo sa krivičnim postupkom o izlivanju mazuta u reku Rašku iz Gradske toplane.

Odbornici su ranije na sednici usvojili odluku o davanju u zakup poslovnih prostorija koje koristi Apotekarska ustanova, a koje su u gradskoj javnoj svojini.

Kao razlog navedeni su problemi koji su nastali u poslovanju te ustanove, a prostorije će biti date u zakup za obavljanje apotekarske delatnosti.

A.Bajrović/Free Media

Exit mobile version