Luka Bojović sleteo je večeras u Beograd. Po izlasku iz tranzinog dela je pritrčao i zagrlio advokata Borivoja Borovića, koji ga je čekao na aerodromu.

Ubrzo potom, uz pratnju policije je napustio aerodrom, a na izlazu Bojovića je sačekao još jedan muškarac, sa kojim se takođe prisno izgrlio.

On je potom otišao na parking i za sada nije poznato kuda se uputio.

Bojović, nekadašnji član Zemunaca, posle deset godina provedenih u zatvoru u Španiji, stigao je u Srbiju. Naime, on je večeras oko 8.30 časova sleteo u Beograd direktnim letom iz Madrida.

Po Bojovića, koji se poslednjih godina dovezuje u direktnu vezu sa škaljarskim klanom, otišli su pripadnici MUP-a i Interpola koji su zaduženi za proces ekstradicije.

Podsetimo, protiv Bojovića se u Srbiji ne vodi nijedan sudski postupak niti je za njim raspisana poternica. Po njegovom dolasku, on je za pravosudne organe slobodan čovek.

On je uhapšen u Valensiji tako što je praćena njegova supruga. U Španiji je 2014. godine osuđen na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, ali su mu se u kaznu zatvora računale i prethodne dve godine koje je proveo u zatvoru.

indeksonline.rs/blic.rs/videoplus.rs