Naslovna srbija Beograd MUP uveo aplikaciju za komunikaciju zaposlenih s kabinetom ministra

MUP uveo aplikaciju za komunikaciju zaposlenih s kabinetom ministra

BEOGRAD – Ministarstvo unutrašnjih poslova je medju prvima u regionu uvelo aplikaciju kojom se omogućava zaposlenima da direktno komuniciraju sa Кabinetom ministra unutrašnjih poslova, saopsstilo je vecceras Strukovno udruženje policije “Dr Rudolf Arčibald Rajs”.

Aplikacija “Budimo u kontaktu” omogućava zaposlenima da direktno komuniciraju sa Кabinetom ministra u cilju poboljšanja uslova rada i života pripadnika MUP, a pre svega u cilju brže i lakše komunikacije sa zaposlenima.

Aplikacija “Budimo u kontaktu” je dostupna na intranetu MUP i omogućava slanje poruka, koju može poslati svaki pripadnik MUP-a, bez obzira na opis posla, ukoliko to želi čak i ne navodeći svoje podatke, anonimno.

Ideja je da se korišćenjem aplikacije “Budimo u kontaktu” zajednički dođe do ideja, sugestija i predloga čijim eventualnim realizacijama će se postići veći nivo zadovoljstva kod zaposlenih u svim organizacionim jedinicama MUP, navodi se u saopsstenju.

Ideja kojom se MUP vodio prilikom kreiranja aplikacije je da svaka pripadnica ili pripadnik imaju mogućnost da predlože ili sugerišu šta je ono na čijem poboljšanju bi mogli raditi ili da pohvale nešto urađeno.

Poruke poslate putem aplikacije su isključivo informativnog karaktera, sa pomenutim ciljem i nisu obavezujuće kako za pripadnike tako ni za MUP.

Poruke su anonimne ukoliko se zaposleni sami ne potpišu i ostave kontakt podatke, navodi se u saopsstenju.

Exit mobile version