Beograd – Sa žaljenjem potvrđujemo da je devojka koja radi za kurirsku službu koja dostavlja za “Glovo”, povređena od strane rođaka jedne mušterije u Novom Pazaru. Povređena devojka je dobila odgovarajuću medicinsku negu i trenutno se oporavlja nakon incidenta. U stalnom smo kontaktu sa njom i činimo sve što možemo da je podržimo u ovom teškom trenutku.

Zajedno sa kompanijom za zapošljavanje kurira za koju povređena devojka radi, blisko sarađujemo sa policijom i nadležnim organima kako bismo pomogli tokom istrage. Čim budemo imali više dostupnih informacija, podelicemo sa javnošću.

Najoštrije osuđujemo nasilje bilo koje vrste i preduzimamo sve mere da aktivno zaštitimo naše dostavljače. Svi kuriri koji rade preko naše aplikacije pokriveni su osiguranjem od nezgode, a implementirali smo i SOS dugme u aplikaciji za kurire, kako bismo im osigurali da na lak način mogu da pozovu pomoć i obaveste nadležne u hitnim situacijama.

Naši kuriri su vredni, pošteni saradnici koji u svoje radno vreme posvećeno rade na tome da donesu ljudima sve što im je potrebno po svim vremenskim i u različitim saobraćajnim uslovima i zato niko ne treba da ide na posao strahujući za ličnu bezbednost.