Prema informacijama Nova.rs, pripadnici policijske uprave u Novom Pazaru priveli su dvadesetdvogodišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje da je sinoć pretukao radnicu dostave hrane “Glovo” koja od nedavno posluje u Novom Pazaru.

Nezrina, radnica dostave Glovo, pretučena je sinoć od strane dvadesetdvogodišnjeg muškarca u Novom Pazaru. Ona je rekla da ne zna koji bi mogao da bude razlog zašto je muškarac pretukao.

„Ulica je bila mračna, nisam ga dobro videla. Kada smo se sreli, rekla sam mu da ga zbog mraka nisam videla, on je počeo sa odgovara arogantno, nervozno, nakon toga me je udario pesnicom u predelu glave, od čijeg sam pada pala sa bicikla“, kaže Nezrina.

Ona dodaje da oseća najveću bol zato što je jedan takav čovek njen sugrađanin i da je to boli više od bilo koje povrede koju je mogao da joj nanese.

„On je nakon mog pada nastavio da me udara, sve dok nisam rekla ‘stani, ja sam žensko’, nije prestao. Mogao je i oko da mi istera, ne bi me bolelo kao što me boli činjenica da je on deo našeg naroda. Da je možda moj komšija, rođak… to me najviše boli“, zaključila je Nezrina.

Za sada iz novopazarske policije nismo dobili zvaničnu informaciju o ovom slučaju, a društvene mreže prepune su komentara podrške radnici kompanije Glovo.

indeksonline.rs/nova.rs