Naslovna Sport Boks VELIKI USPEH NOVOPAZARSKIH BOKSERA! Osam pobeda za drugo mesto na tabeli

VELIKI USPEH NOVOPAZARSKIH BOKSERA! Osam pobeda za drugo mesto na tabeli

Bokseri Novog Pazara ostvarili su osam pobeda i četiri poraza u trećem i četvrtom kolu Regionalne lige u Nikšiću, pa su trenutno drugi na tabeli u konkurenciji 10 klubova iz šest država.

Po dve pobede Pazarcima doneli su Džejlan Toskić u kategoriji do 67 i kapiten Vladan Babić kod boraca težih od 92 kilograma.

Toskić je najpre pobedio Dušana Pricu iz Loznice sa 5:0, da bi potom na predaju u drugoj rundi primorao Izudina Karića iz sarajevskog Željezničara, dok je Babić prvog dana sa 5:0 dobio Mariborčanina Jura Šimunovića, a zatim prekidom u prvoj rundi Nikolu Kneževića iz Sombora.

Sadam Magomedov je u trećem kolu u kategoriji do 92 kilograma prekidom u drugoj rundi savladao Nikolu Lekića iz Nikšića, ali je u četvrtom kolu zbog povrede oka već u prvoj rundi predao meč Somborcu Milisavu Saviću.

Igor Rogić je u kategoriji do 71 kilograma rezultatom 5:0 bio bolji od Ilije Luščuka iz Maribora, dok je Almir Memić kod boksera čija težina ne prelazi 75 kilograma bez borbe slavio protiv još jednog predstavnika Maribora Dejana Leburića.

U kategoriji do 63,5 kilograma, Stefan Filipović izgubio je od člana skopskog Vradara Diona Lene sa 0:5.

Kod omladinaca sa težinskim limitom na 63,5 kilograma, Enoks Uka ostvario je trijumf od 3:2 nad Zoranom Velimirom iz beogradskog Radničkog, dok je Dženis Vanić najpre poražen od takmičara Željezničara Alija Šljiva sa 2:3, a kan kasnije i od Vladimira Beriše iz Sombora odlukom sudija 1:4.

Loznica je vodeća u Regionalnoj ligi sa 73 boda, a slede Novi Pazar sa 57 i trećeplasirani Nikšić sa 54 boda.

M. Minić

Exit mobile version