U dvorani Pendik otvoren je Novogodišnji vašar. Za ovu privredno-sajamsku manifestaciju prijavilo se stotinak izlgača, a očekuje se da će i posećenost biti dobra.

Ono što je novina je da su organizatori tokom trajanja vašara obezbedili dodatni parking prostor u dvorištu OŠ ”Stefan Nemanja”. Novogodišnji, odnosno zimski vašar u Novom Pazaru biće otvoren do 27. decembra u periodu od 10h do 21h.

Roba široke potrošnje po veoma povoljnim cijenama ispunila je štandove u dvorani Pendik, ali i ispred nje. Stotinak izlagača ponudilo je svoje proizvode po cenama, kako kažu, za svačiji džep. Najveću posećenost očekuju u danima vikenda.

Organizatori su se ove godine potrudili da obezbede dodatni parking prostor u dvorištu OŠ ”Stefan nemanja” i grejanje u šatorima ispred. S razlogom se očekuje da će ovo biti jedan od najbolje organizovanih zismkih vašara do sada.

”Uopšte ne sumnjamo da će ovo biti najbolje organizovan Novogodišnji vašar. U popodnevnim satima obično bude više posetilaca, a najviše ih očekujemo tokom vikenda. Za sada smo vrlo zadovoljni”, izjavio je organizator Novogodišnjeg vašara Enes Pljakić.