BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić priznao je danas posle remija sa Radničkim da je “ovo realnost” kluba iz Humske.

Partizan je danas odigrao bez pobednika, 1:1 u meču poslednjeg kola 23. kola Superlige Srbije.

“Ovo je realnost FK Partizan i naše ekipe. Pokušavali su koliko su mogli. U jednom trenutku smo mogli da rešimo utakmicu, a posle smo mogli da izgubimo i ovaj jedan bod”, rekao je Petrić za TV Arenasport po završetku meča.

Novinarka TV Arene sport prenela je reči golmana Partizana Aleksandar Popović, koji je posle meča pitao saigrače kako je moguće da se 17. utakmicu zaredom povlače.

“On je rekao? Pitajte ga zašto je to rekao. Ako je to rekao, onda je to njegova sramota. Ako su bili do sada zajedno, treba i dalje da budu. Nikad ne kritikujem igrača, ako vi to kažete, ja vam verujem, onda je to njegova sramota. Trener kada izgubi svlačionicu, onda više nije to to. Da li sam ja izgubio svlačionicu? Možda u nekoj priči. Neki moj osećaj, ako igrači komentarišu to što komentarišu za Popovića da je komentarisao, onda sam ja očigledno izgubio svlačionicu. Možda i ovih 4 dana može da se napravi šok terapija, da neko drugi povede, pa da vidimo kako će ići. Kažem, ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem”, zaključio je Petrić.

Partizan je na drugom mestu na tabeli sa 13 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde. “Crno-beli” će u petak gostovati Crvenoj zvezdi u 169. “večitom derbiju”.