BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda čestitao je danas Draganu Džajiću na izboru za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Džajić, koji je počasni predsednik Crvene zvezde, izabran je danas u Staroj Pazovi za novog predsednika FSS. Na izbornoj sednici Skupštine FSS bilo je prisutno 79 od 85 delegata, a Džajić je jednoglasno izabran za predsednika. Glasanje je bilo javno, Džajić je dobio 78 glasova, pošto je sednicu pre glasanja napustio predsednik nezavisnog sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirko Poledica.

“Sigurni smo da će Džajić iskustvom, integritetom, autoritetom i odnosom prema radu, doprineti napretku srpskog fudbala, jer se radi o čoveku koji je mnogo puta dokazao, kao rukovodilac, da zna kako se postižu rezultati. Ime Dragana Džajića je garant dobrih rezultata reprezentacije Srbije. Želimo mu uspešan mandat i sigurni smo da će uz njega svi fudbalski centri u Srbiji napredovati, te da ćemo moći da budemo ponosni na sve ono što se dešava u FSS”, saopšteno je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

indeksonline.rs/Tanjug