Novi Pazar je na putu da ekspresno reši pitanje šefa struke, koje je postalo aktuelno nakon današnje ostavke Aleksandra Stankovića, a kojoj je prethodio poraz od Kolubare (0:1) na Džaizkoin areni.

Kako trenutno stoje stvari, Feđa Dudić vratiće se u Novi Pazar, ali ovog puta kao trener. Nekadašnji strateg Sarajeva i Veleža nosio je plavi dres pre više od deceniju u elitnoj divizije Srbije.

Javor ugrozio ambicije Voše o evropskoj jeseni, Gigić ostavio bod u Ivanjici
“U završnim smo pregovorima sa Feđom Dudićem, koji bi trebalo da preuzme ekipu nakon odlaska Stankovića. Poslali smo mu konačnu ponudu i očekujemo odgovor do nedelje u podne, kada će zasedati klupsko rukovodstvo”, kažu u pazarskom superligašu.

Dudić se pominjao kao najozbiljniji kandidat za klupu najprijatnijeg iznenađenja Mozzart Bet Superlige i po odlasku Vladimira Gaćinovića, a pre dolaska Damira Čakara.

“Tada nismo realizovali ideju. Dudić je zahtevao ugovor na duži vremenski period, a naš klub u tom momentu nije bio spreman da mu ispuni zahtev. Sada smo izašli sa predlogom o saradnji do jula 2024”, navode čelnici Pazara.
A ako Dudić ponovo kaže – ne?
“U opticaju je još nekoliko domaćih trenera sa kojima je bilo kontakta. Uglavnom, naš Upravni odbor sutra će doneti konačnu odluku”, najavili su u Novom Pazaru.

indeksonline.rs/mozzartsport.com