Pred više od 500 ljubitelja fudbala i navijača Novog Pazara, danas je na Atletskom stadion u tom gradu, održan prvi trening, nakon utakmice sa Kolubarom i incidenta između navijača i doskorašnjeg kapitena Novog Pazara Filipa Kljajića.

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je danas i novog trenera Davora Berbera, koji je sa tim klubom pre dve godine izborio opstanak u Super ligi Srbije.

“Vratio sam se na mesto uspeha. Drago mi je da su ljudi prepoznali moj prethodni rad. Došli smo u situaciju da pričamo o borbi za izlazak u Evropu. Smatram da ova grupa igrača ima kvalitet za kontinuitet dobrih rezultata. Nadam se da od njih mogu da izvučem maksimum”, rekao je Berber.

U radu sa prvotimcima, Berberu će pomagati prvi asistent Semir Hadžibulić i kondicioni trener Armin Zećirović.

Pre početka treninga, fudbalerima su se obratili čelnici grada.

Gradonačelnik Novog Pazara pozdravio je novog šefa struke Davora Berbera, kao i fudbalere FK Novi Pazar i poželeo im uspešan nastavak sezone.

Igrači su izašli na teren uz pozdrave od strane navijača sa tribina, na kojima je stajao istaknut transparent “KLJAJO, IZVINI”. Ovim transparentom, verna publika se izvinila bivšem kapitenu za događaj koji se desio pre dva dana.

Kako nezvanično saznaje indeksonline.rs od izvora iz kluba, FK Novi Pazar očekuju velike promene u organizaciji.

“Očekujemo da se do kraja aprila formira novi Upravni odbor, koji će doneti odluke o završetku sezone i planovima za narednu sezonu” – rekao nam je izvor.

indeksonline.rs