Skupština FK Novi Pazar, koja je trebalo da se održi u subotu, 1.04.2023. godine odlaže se do daljnjeg, saznaje indeksonline.rs od izvora iz kluba.

“S obzirom da je za sveobuhvatnu pripremu sednice bilo nedovoljno vremena, Upravni odbor je odlučio da se u narednom periodu obave dodatne konsultacije i razgovori sa svim zainteresovanim stranama koje su voljne da se uključe u rad kluba. Pre svega, to se odnosi na mnoge bivše fudbalere, sportske radnike, ali i privrednike i biznismene. Ukoliko bi se pojavio i potencijalni finansijer, Uprava je spremna da mu prepusti potpuno rukovođenje klubom, sa menadžmentom koji sam postavlja. Profesionalizacija je nužna faza za dalji opstanak i razvoj kluba” – rekli su iz uprave kluba.

Zaključeno je da Radna grupa zapocne sa serijom razgovora sa svima koji pokazu interes da ulažu u fudbal. Ukoliko se to ne dogodi, budući Upravni odbor mora biti sastavljen od sportskih radnika koji su spremni da se uhvate u koštac sa izazovima koji očekuju FK Novi Pazar.

Istovremeno, do sednice Skupštine biće finalizovana i dorađena sva normativno-pravna akta potrebna za normalno funkcionisanje. To je takođe bio jedan od razloga za odlaganje zakazane Skupštine.

“U ovom trenutku najvažnije je da se obezbede svi neophodni uslovi fudbalerima i stručnom štabu za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije u kojoj se Novi Pazar bori za izlazak na evropsku scenu” – zaključeno je.

indeksonline.rs