Osam dana pre početka 29. Ramazanskog turnira u malom fudbalu u žrebu je već oko 100 ekipa, saopštili su danas organizatori.

“Poznato je da mi sve radimo u poslednjem trenutku, pa očekujemo da se broj ekipa još povećava kako se bliži početak. Zahvaljujem svim privrednicima, koji su dali ogroman doprinos, mnogo veći nego prošle godine”, rekao je direktor turnira Nermin Zećirović.

On je najavio da će ovogodišnji turnir imati zlatnog, srebrnog i bronzanog sponzora, kao i sponzora za robne nagrade.

“Tu su i ostali sponzori, zaista u velikom broju. Tu ima zasluge gradskog Sportskog saveza i Ustanove za sport jer smo prošle godine uradili dobar posao. Zašto da turnir ove godine ne bude još bolji”, naveo je Zećirović.

Značaj manifestacije potencirao je najbolji igrač prethodnog, 28. Ramazanskog turnira u malom fudbalu Semir Hadžibulić iz ekipe Firenca 22.

“Srećan sam što se naša tradicija nastavlja i dragi mi je da sam tu u nekoliko uloga. Prošle godine bilo je veoma dobro, sada možda bude i bolje. Ljudi su se uverili u kapacitete turnira. Pune tribine su motiv za svakoga, a meni je bila čast da prošle godine budem najbolji. Pozivam sve ljubitelje fudbala da podrže našu tradicuju”, kazao je Hadžibulić.

Kralj strelaca prošle godine bio je član ekipe Ribariće Ekstra san Emir Osmanović.

“Bićemo u sličnom sastavu kao prošle godine. Nadamo se još boljem rezultatu, iako sam čuo da stižu neke izuzetno jake ekipe. Često igram na turnirima širom Srbije, ali ovaj je nešto posebno”, istakao je Osmanović.

Ovogodišnji Ramazanski turnir u malom fudbalu startuje 23. marta u Sportskoj dvorani Pendik.

M. Minić