Dosadašnji trener iz omladinske škole FK Velež, Aldin Kametović, pridružiće se stručnom štabu fudbalskog stručnjaka Feđe Dudića u FK Novi Pazar.

Feđa Dudić je pored sebe želeo čoveka sa kojim je radio, koji će zasigurno doprineti rezultatima. Aldin Kametović, sarajevsko dete, oglasio se oproštajnom porukom za FK Velež.

“Život je nepredvidiv, nikada ne znamo šta nam novi dan donosi. Nešto manje od dve godine sam dobio čast, zadovoljstvo i privilegiju da se pridružim mostarskom gigantu FK Velež. Trudio sam se da svoj posao obavljam časno, pošteno, bez ikakve mrlje u radu. Ovu priliku koristim da se zahvalim svim uposlenicima FK Velež, od uprave, predsednika, direktora, trenera.
Ako sam nekoga izostavio neka mi ne uzimaju za zlo jer su svi bili korektni. Posebnu zahvalu dugujem kadetskoj selekciji FK Velež sa kojima sam poslednjih par meseci provodio najviše fudbalskog vremena i bez kojih ovo ne bi bilo moguće ostvariti. Ovo nije zbogom Veležu, već do skorijeg viđenja. Mostar u srcu, Velež do groba!”, poručio je Aldin Kametović.

indeksonline.rs