NOVI PAZAR – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se broj zaposlenih u novopazarskoj bolnici povećati, samim tim što će se povećati broj postelja sa 420 na više od 700.

On je novinarima nakon obilaska Novog pazara rekao da će kliničko bolnički centar u tom gradu imati 17.000 kvadrata i da neko tu mora da radi, održava i brine o pacijentima.

“Naravno da će biti novozaposlenih. Moramo da imamo više naučno istraživačkih radnika, doktora i svih zaposlenih, ali to mora da bude pametno urađeno, po sistematizaciji, a ne samo da se zapošljava na brzinu da bi neko dobio radno mesto i posle ne radi ništa”, rekao je Vučić.

On je kazao i da je za njega važno da sve bude brzo, da mu je rečeno da će sve da bude završeno za 2,5 godine iako je rok tri godine.

“Probajte to i malo brže. Uradiće on to brzo ali neće da obeća. Bika za rogove držite čoveka za reč. To je velika stvar za Pazar, bićete poonosni za to. I da ponovim još jednom, kad god pomislite da sam glup pomislite još jednom. A ja nisam glup da dođem ovde i da pomislim da mogu da osvojim vaša srca. Pitaću vas za tri godine da li ste zadovoljni onim što smo uradili ili ne. Da li je neko to pre, prema kome ste imali takav i takav odnos to uradio u Pazaru. E pa onda da onda sednemo i odemo na pitu kada nije post”, rekao je Vučić.

indeksonline.rs/Tanjug