BEOGRAD – U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim kratkotrajnim pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom.

Na visokim planinama sneg. Padavine se očekuju uglavnom južnije od Save i Dunava. Po podne i uveče doći će do postepene stabilizacije uz delimično razvedravanje.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura će biti od 6 do 10 °C, a najviša od 13 do 18 °C.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, pre podne i sredinom dana sa uslovima za slabu kratkotrajnu kišu. Kasnije po podne i uveče doći će do postepenog razvedravanja. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 9 °C, najviša oko 15 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno. Do ponedeljka će u većini mesta biti suvo, uz duže sunčane intervale i porast temperature, a padavine će biti lokalne i uglavnom se očekuju u brdsko-planinskim predelima.

Najviša temperatura od 16 do 20 °C, a za vikend i početkom sledeće sedmice i do 24 °C. Od utorka 25. aprila, ponovo će biti nestabilno u celoj Srbiji sa povremenom kišom, pljuskovima i grmljavinom.

indeksonline.rs/Tanjug