Gradski odbor Sandžačke demokratske partije (GrO SDP) oformio je resor za sport. Kako je istaknuto, u novoformiranom resoru su okupljeni iskusni sportisti koji su svojim dostignućima proslavili Novi Pazar širom zemlje i regiona. Resor je okupio i profesore sporta, ali i mlade za čije će se rezultate tek čuti.

Potpredsednica GrO SDP Alma Šarenkapić podsetila je da je ovaj saziv GrO nastao pod geslom 500 novih ljudi za Novi Pazar, te da GrO SDP okuplja upravo takve, uzorne ljude i prave predstavnike svog naroda.

Naglasila je da su u cilju što boljeg funkcionisanja i doprinosa zajednici formirani mnogi resori unutar Gradskog odbora. Šarenkapić je istakla da je atmosfera unutar Gradskog odbora pobednička, a da svi članovi rade marljivo i timski kako bi realizovali projekte, odnosno trajna dobra ostavljali svojoj zajednici.

Istaknuti sportisti, članovi GrO SDP kazali su da su za njihove rezultate zaslužni lokalna samouprava, odnosno SDP, i da je sada red na njih da nakon postignutih rezultata ponude ideje od interesa za čitavu zajednicu.

Iz GrO SDP istakli su da se zbog okupljanja ovakvog tima u resor za sport još optimističnije gleda u budućnost sporta u Novom Pazaru.