BEOGRAD – Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 kod tunela Manajle danas se izvode radovi na pranju tunela do 17 časova.

Zatvorena je vozna traka desne cevi tunela Manajle, u smeru ka Vranju, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na deonici Sremska Kamenica – Irig (Krušedol), kod izlaza iz naseljenog mesta Paragovo ka Iriškom vencu danas je u periodu od 8.30 do 12 časova, izmenjen režim saobraćaja zbog održavanja sportske manifestacije „Fruškogorski maraton”.

Saobraćaj će se odvijati naizmeničim propuštanjem uz asistenciju saobraćajne policije.

Na auto-putu E75, kod petlje Surčin – reka Sava, u smeru ka Nišu za danas u najavljeni radovi na sanaciji oštećenog kolovoza od 9 do 16 časova.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.
Na auto-putu E-75, na Obilaznici oko Beograda, krak prema hotelu „1000 Ruža”, u smeru ka Nišu danas se izvode radovi na sanaciji oštećenog kolovoza od 9 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je navedeno u saopštenju, na auto-putu E-75, preusmeren je saobraćaj u zoni petlje Bubanj Potok, pa se saobraćaj iz pravca Niša preusmerava se na novoizgrađeni deo auto-puta u dužini od 400 metara, a zatim se vraća na postojeću trasu auto-puta prema Beogradu i trajaće do 18. maja.

indeksonline.rs/Tanjug