BEOGRAD – Moderno doba, užurban način života i stres koji na dnevnom nivou gotovo da ne može da se izbegne, učinili su da razmišljamo unapred i sprečimo, ili makar ublažimo, dodatni stres do kog može doći usled nepredviđenih situacija.

Za većinu vozača taj stres prouzrokovan je situacijama u saobraćaju, saopštilo je AMS Osiguranje.

Automobil više nije luksuz već potreba, i zato je vozačima važno da njihov četvorotočkaš bude funkcionalan i u dobrom stanju.

Kako ne biste morali da strepite od situacija u kojima može doći do štete na automobilu, potrebno je da imate Kasko osiguranje.

Toliko je nepredvidljivih situacija u kojima čak i niste sigurni čija je krivica, a šteta je načinjena i njena sanacija se odražava na vaš novčanik.

Kasko osiguranje kao najsigurniji vid zaštite vozila pokriva troškove štete nastale usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije i, ukoliko je ugovoreno, krađe.

Pored potpunog Kasko osiguranja, u ponudi AMS Osiguranja dostupni su još i delimično i dopunsko Kasko osiguranje.

Dopunskim Kasko osiguranjem vozila možete ugovoriti pokrivenost od rizika krađe (provalne i razbojničke krađe, prevare i razbojništva), krađe stakala na motornim vozilima, kao i utaje vozila. Ovo osiguranje moguće je zaključiti samo uz potpuno Kasko osiguranje.

Uz delimično Kasko osiguranje, možete se osigurati od loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala na motornim vozilima, koje je jedno od najčešćih oštećenja. Dodatno, delimično Kasko osiguranje ne pokriva oštećenja stakala na ogledalima i svetlosno signalnim uređajima.

Uz zaključenu polisu Kasko osiguranja, AMS Osiguranje svim vozačima poklanja i člansku karticu AMS S za besplatan šlep i pomoć na putu u Srbiji i Evropi.

Za sve dodatne informacije uvek se možete obratiti prijateljima iz AMS Osiguranja na broj 0800 009 009 ili više informacija pronaći na ovom linku.

Uplatite polisu Kasko osiguranja i uživajte u vožnji!

indeksonline.rs/Tanjug