PODGORICA – Protiv četiri maloletnika iz Bara podneta je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda, nakon što su u nasleju Šušanj napali dva maloletna državljanina Bosne i Hercegovine.

Kako je saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore, sinoć je u naselju Šušanj došlo je do tuče više osoba, a policajci koji su izašli na mesto događaja došli su do saznanja da su u tuči učestovali i maloletni državljani Bosne i Hercegovine stari 17 i 14 godina.

Mladići iz BiH su prijavili da ih je ispred jednog maloprodajnog objekta fizički napalo “nekoliko njima nepoznatih lica”.

Maloletnici su, kako se dodaje u saopštenju, upućeni u Hitnu medicinsku pomoć Bar radi ukazivanja lekarske pomoći, nakon čega su prebačeni u Opštu Bolnicu u Baru, gde je jednom od njih konstatovana teška telesna povreda u vidu preloma nosa i vilične kosti, zbog čega je transportovan u Klinički centar Crne Gore na dalju hospitalizaciju.

“Sa događajem je upoznat tužilac za maloletnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem nalogu će protiv dva maloletnika stara 15 i dva maloletnika stara 17 godina, svi iz Bara, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda”, zaključuje se u saopštenju policije.

indeksonline.rs/Tanjug