LONDON – Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas u Londonu ekipu Fulama rezultatom 2:1 u meču 34. kola Premijer lige.

Golove za Mančester siti postigli su Erling Haland u trećem iz penala i Hulijan Alvarez u 36. minutu. Haland je ovim pogotkom stigao do 50 postignutih golova u svim takmičenjima. Jedini strelac za Fulam bio je Karlos Vinisijus u 15. minutu. Srpski fudbaler Saša Lukić igrao je za Fulam od 78. minuta.

Mančester siti je preuzeo prvo mesto na tabeli Premijer lige sa 76 bodova. Arsenal je drugi sa 75, ali londonski klub ima meč više. Fulam je 10. sa 45 bodova.

Mančester siti će u narednom kolu dočekati Vest Hem, dok će Fulam gostovati Liverpulu.

Mančester junajted je na svom terenu pobedio Aston Vilu 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Bruno Fernandeš u 39. minutu. Mančester junajted je četvrti sa 63 boda, dok je Aston Vila šesta sa 54. “Crveni đavoli” će u narednom kolu gostovati Brajtonu, dok će Vulverhempton dočekati Aston Vilu.

Fudbaleri Njukasla pobedili su na “Sent Džejms parku” ekipu Sautemptona 3:1, dok je Bornmut na svom terenu nadigrao Lids sa 4:1.

indeksonline.rs/Tanjug