BEOGRAD – Na auto-put E-75, kod petlje Vodanj, zbog radova na sanaciji nadvožnjaka, saobraćaj je regulisan pomoću semafora, saopštilo je danas JP “Putevi Srbije”.

Auto-put E-75, kod petlje Velika Plana, zbog radova na sanaciji nadvožnjaka, saobraćaj je regulisan pomoću semafora.

Čačak (Guča) – Kratovska stena, od Parmenca do Ovčar Banje, radovi na redovnom održavanju do 1.maja, radnim danima, od 8 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila, dok se vikendima i tokom predstojećih praznika vraća redovan režim saobraćaja.

Petlja Ostružnica – Majur, zbog održavanja 17. Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka, 19. aprila od 12.00 do 15.10 časova, doći će do kratkotrajih obustava saobraćaja.

Tokom kratkotrajnih obustava na tim deonicama, saobraćaj će biti preusmeren na lokalne saobraćajnice, uz asistenciju saobraćajne policije.

Petlja Lajkovac, do 1.maja obustava saobraćaja zbog radova na izgradnji nove kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica. Petlja Lajkovac kao i naplatna stanica biće zatvorene za saobraćaj.

Alternativni putni pravac iz smera Čačka prema Lajkovcu i Valjevu je petlja Ljig a iz smera Beograda je petlja Ub. Od petlje Ljig prema Lajkovcu i Valjevu preusmerenje saobraćaja vršiće se kroz naseljena mesta Ljig i Ćelije, a od petlje Ub kroz naseljena mesta Ub i Slovac.

Do 31.maja radovi na zameni zaštitne ograde u razdelnom pojasu na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Pojate – petlja Ražanj (od km 373+000 do km 378+000) u desnoj kolovoznoj traci, u smeru ka Nišu.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj je zauzeta preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

indeksonline.rs/Tanjug