Redakciji portala indeksonline.rs stigli su demanti povodom telsta prenetog na našem portalu pod naslovom “KURIR: UHAPŠEN VEHABIJA U BEOGRADU! Planirao i pozivao na haos! POZNAT IDENTITET UHAPŠENOG”.

U tekstu beogradskog portala “Kuri” navodi se da je Armin Alibašić iz Novog Pazara uhapšen koordinisanom akcijom BIA i MUP, zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje krivičnog dela terorizam.

Alibašić u demantima za naš portal ocenjuje da su navodi da je najavljivao haos ili kriminalnu aktivnost apsolutno netačni, kao i da ovo nije prvi put da mediji degradiraju njegovu ličnost.

“Želim javnosti da izjavim da su apsolutno netačni navodi da sam najavljivao ili spremao bilo kakav haos ili kriminalnu aktivnost kako je to bilo obajvejlno u medijima. Celokupna situacija oko mog hapšenja jeste splet slučajnih okolnosti zato što sam video reklamu za streljanu na svom instragam profilu u koju sam iz znatiželje otišo samo jednom i kojom prilikom sam se slikao i snimao. Podvlačim da moj odlazak u streljanu nema bilo kakvu skrivenu nameru, niti je motivisan sa skorašnjim velikim tragedijama u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” i u Mladenovcu, s obzirom na to da je moja objava iz streljane bila pre ovih tragedija. Međutim, ne bih otišao u streljanu niti bih to javno objavio da sam znao da će to dobiti negativnu konataciju u javnosti. Takođe, moj jedini razlog zbog kojeg boravim u Beogradu više meseci unazad jeste studiranje na kojem se trudim da ostvarim najbolje rezultate, što iziskuje mnogo truda i vremena, a koju činjenicu uvek mogu potvrditi kolege i profesori koji me poznaju. Na kraju želim da kažem da javno degradiranje moje ličnosti nije nešto sa čime se prvi put susrećem, zbog čega nastojim da javno demantujem negativne navode o meni koje su javno plasirane, kako bi javnost mogla da čuje i spozna drugu stranu priče” – navodi se u demantima koje je redakciji portala dostavio advokat Mirsen Alibašić, a koje je potpisao Armin Alibašić.

indeksonline.rs