BEOGRAD – Na auto-putu E-75, petlja Umčari – petlja Vodanj, smer ka Nišu, zbog radova na sanaciji i uređenju parking – odmorišta „Jerina“ za saobraćaj je zatvoreno uključenje (ulivna traka) na parking i isključenje (izlivna traka) sa parkinga, do 05. maja do 17 časova, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-763, u tunelu Šarani, zbog radova na rehabilitaciji kolovoznog zastora u desnoj cevi, do 30. maja do 17 časova saobraćaj se odvija dvosmerno u levoj cevi tunela Šarani.

Na auto-putu E-75, petlja Trupale – petlja Niš Jug, smer ka Vranju u toku su radovi na rekonstrukciji mosta i zameni elastične odbojne ograde do 10. maja do 16 časova. Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini od 1.200 metara.

Na petlji Lajkovac na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na izgradnji nove kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica, do 05. maja. Petlja Lajkovac, kao i naplatna stanica, zatvorene su za saobraćaj. Alternativni putni pravci su petlja Ljig (iz smera Čačka prema Lajkovcu i Valjevu) i petlja Ub (iz smera Beograda).

Na putu Sombor – Apatin izvodiće se radovi na rehabilitaciji, od danas, 02.05. do 10. jula, od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima ili ručno mahačima. Alternativni putni pravac je put Sombor – Lugovo – Prigrevica – Apatin.

U neposrednoj blizini raskrsnice Borča-Ovča, u smeru ka Kovilovu, biće izvođeni radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije, od danas od 7 sati do 20. maja do 17 časova, u dužini od 500 metara u dve trake, dok se saobraćaj odvija trećom slobodnom trakom.

indeksonline.rs/Tanjug