BEOGRAD – Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-763 kod petlje Takovo – Ljig i tunela Brančić izvode se radovi na održavanju ITS.

Danas će radovi biti realizovani od 10 do 18 časova, uz potpunu obustavu saobraćaja kroz desnu cev tunela, smer ka Čačku, a saobraćaj se odvija dvosmerno kroz levu cev tunela Brančić.

Sutra u periodu od 10 do 18 časova, uz potpunu obustavu saobraćaja kroz levu cev tunela u smeru ka Beogradu, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu cev tunela Brančić.

Na auto-putu E-763 na deonici Surčin – Obrenovac izvode se radovi na košenju trave na razdelnom pojasu do 25. sutra u 15 časova.

Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u oba smera u dužini od tri kilometra.

Na auto-putu E-75 kod petlje Predejane – Vladičin Han u smeru ka Nišu, zbog radova na popravci dilatacije mosta, za saobraćaj je zatvorena leva cev tunela Manajle, a saobraćaj je preusmeren u desnu cev tunela na tehničkom službenom prolazu do sutra.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Vrčin – Zaklopača do 16. septembra najavljeni su radovi na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Novi Pazar – Raška izvode se radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Alternativni putni pravac za putnička motorna vozila je stari put Novi Pazar – Raška, navedeno je u saopšenju.

indeksonline.rs/Tanjug