BEOGRAD – Mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković izjavio je danas da mu se ispunio dečački san, jer je na proslavi titule sa “crveno-belima” postigao gol za svoj tim.

Crvena zvezda je sinoć odigrala bez pobednika, 2:2 sa ekipom Novog Pazara u meču poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije. “Crveno-beli” su na ovoj utakmici proslavili 34. titulu u istoriji kluba.

Leković je na ovoj utakmici postigao prvi gol u dresu Crvene zvezde.

“Uspeo sam da sa 19 godina osvojim ‘duplu krunu’ i na proslavi titule postignem prvenac. Znači mi to, podstrek je za dalji rad svakako. Mislim da sam mogao i kod drugog gola bolje da reagujem, ali na greškama se uči i siguran sam da ću kroz sticanje iskustva biti sve bolji. Prvenac bih posvetio porodici i svima koji su bili uz mene do sad”, izjavio je Leković, prenosi zvanični sajt klub.

Leković je istakao da mu je najveći oslonac u prvom timu Strahinja Eraković.

“Od momenta kad sam prešao u prvi tim, pa do danas, Čupa (Eraković) je uvek bio tu za mene i mnogo mi znači njegova podrška”, dodao je mladi fudbaler Crvene zvezde.

On je posebno pohvalio atmosferu na tribinama.

“Bila je sjajna atmosfera, mnogo ljudi na tribinama. Malo je kiša pokušala to da pokvari, ali nije uspela. Verujem da će u sezoni koja sledi biti još više ljudi. Meni kao mladom igraču znači da igram pred što više ljudi, i generalno čitav događaj od danas, stvarno je bilo fantastično”, istakao je Leković i dodao da će biti na odmoru dve nedelje.

indeksonline.rs/Tanjug