SARAJEVO,BANJALUKA – Mladić iz Bihaća, A. Z. danima preti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji i da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi, piše danas banjalučki portal Srpskainfo.

Stravičan slučaj potresao je region kada je juče 13-godisnje dete Kosta Kecmanović počinio masakr na Vračaru u Beogradu, nakon čega je usledio niz osuda kako javnih ličnosti, tako i građana.

Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dečaka, piše portal.

“Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude teror”, napisao je A. Z.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je i potvrđeno iz MUP Unsko-sanskog kantona, piše Avaz.

“Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo”, rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP Unsko-sanskog kantona.