BEOGRAD – Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da je pred njegovim timom meč sa Studentskim centrom koji znači biti ili ne biti.

Košarkaši Partizana će sutra u Podgorici gostovati ekipi Studentskog centra u drugom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige. Serija se igra na dve pobede, a Studentski centar je u prvom meču slavio 84:83.

“Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dođemo do pobede”, rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Zek Ledej je istakao da su svi u njegovom timu svesni situacije.

“Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone”, istakao je Ledej.

Utakmica između Studentskog centra i Partizana biće odigrana sutra od 19 sati u Podgorici.

indeksonline.rs/Tanjug