PANČEVO – Lider SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se, kakve god pritiske budu vršili na njega, nikada neće predati, jer je Srbija najvažnija.

“To je jedina svetinja koju moramo da branimo i odbranićemo je. Moramo da budemo jaki i snažni i ne damo svoju Srbiju, da istrpimo njihove udarce, sve pretnje i ne uplašimo se. Ima li vas ovde koji se plašite, nema, nema kod Srba onih koji puze i kleče pred onima koji hoće Srbiju da razore”, rekao je Vučić na SNS skupu u Pančevu.

On je dodao i da deset i po godina na različite načine vodi Srbiju i da se za to vreme trudio da menja lice naše zemlje, kao i da je mnogo toga promenjeno.

“Bez vas ne bih mogao ništa i bez vas sam ništa i snaga Srbije je ogromna i beskrajna. Oni hoće da Srbiju slome i vrate u ponor i ambis u vreme kada su zatvarane fabrike i sve uništavano”, rekao je Vučić.

Dodao je i da se trudio da prođe svaku opštinu u Srbiji i razgovara sa svima koji su to hteli, kao i da tom prilikom nije uvek bio saglasan sa ljudima, ali da je govorio istinu.

“Ponosan sam na svojih 10 godina i što sam mogao da vam služim, jer ja da služim strancima za šaku dolara – neću nikada”, rekao je on.

On je pozvao građane na veliki miting sledećeg petka u Beogradu i dodao da će iz svakog grada i pešice ljudi doći, kako bi pokazali da Srbija ne može da bude uništena.

“Služim samo svom narodu, nema povlačenja nema predaje, sačuvaćemo svoju zemlju. Idemo napred, rašće nam plate i penzije. Svi u Beograd, živela Srbija”, rekao je Vučić.

Prema procenama organizatora, na skupu u Pančevu je bilo prisutno 30.000 građana.

indeksonline.rs/Tanjug