PODGORICA – Predsednik Bošnjačke stranke (BS) i nosilac liste “Jasno je!” Ervin Ibrahimović uveren je da će ta stranka na parlamentarnim izborima u nedelju ostvariti najbolji rezultat od osnivanja i da će odlučiti o sastavu buduće vlade.

On je na završnom predizbornom skupu u Rožajama kojem je, kako je saopšteno iz BS, prisustvovalo više hiljada građana poručio da Bošnjaci znaju kome će u nedelju dati poverenje.

“Ova energija, vaši otkucaji srca, ovo zajedništvo, jer jesmo jedno, ovo što danas vi jasno poručujete da Bošnjaci znaju ko su, šta su i šta hoće i kome će da veruju, daje mi priliku da kažem – hairli vam pobeda Bošnjaci”, rekao je Ibrahimović.

Istakao je da je energija koja je stvorena među bošnjačkim narodom jasan pokazatelj da će Bošnjačka stranka 11. juna ostvariti najbolji rezultat od osnivanja.

“Imate čime da se ponosite, sve ovo je ono što smo strpljivo gradili i pravili, ali treba da pošaljemo poruku sa ove završne pobedničke konvencije da je večeras sve jasno i u Rožajama i u svim sandžačkim gradovima i u celoj Crnoj Gori”, poručio je Ibrahimović.

On je naveo da je, “kada se pitala Bošnjačka stranka, bilo dobro i Bošnjacima i celoj Crnoj Gori”.

“Za sredine gde žive Bošnjaci, ali i za celu Crnu Goru, tada su sve one investicije krenule sa realizacijom. Sve to je zaustavila 42. Vlada i pokušala je da pošalje signal da može Crna Gora bez Bošnjaka, bez bošnjačke mladosti, bez bošnjačke pameti. Ali ipak nije mogla i zato ćemo posle 11. juna mi odlučivati sa kim ćemo praviti Vladu i ko može sa nama da razgovara”, kazao je Ibrahimović.

Na skupu u Rožajama govorili su i poslanički kandidati sa liste Bošnjačke stranke, kao i gosti iz partija iz regiona i Turske.

indeksonline.rs/Tanjug