BEOGRAD – Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 kod petlje Batajnica – Beograd u smeru ka Novom Sadu, najavljeni su radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake od danas od 7 sati do 14. juna u 15 časova.

Tokom izvođenja radova u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom istog smera i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera,

U smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75 kod petlje Kovilj – Beška zbog radova na zameni hidroizolacije mosta Beška za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Novi Sad – Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom u smeru Beograd – Novi Sad do 17. juna.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Kučevo – Petrovac na Mlavi, poddeonica Melnica – Kučajna, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta, od 05. juna do 01. novembra.

Alternativni putni pravac je za tranzit iz pravca Kučeva ka Petrovcu na Mlavi: Kučevo – Salakovac – Petrovac na Mlavi – Žagubica, dok je za putnički saobraćaj deonica Petrovac na Mlavi – Ranovac – Aljudovo – Rabrovo – Kučevo.

Na putnoj deonici Ribariće – Mehov Krš najavljena je obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova danas od 8 do 12 sati i od 13 do 17 časova.

Alternativni putni pravac je Novi Pazar – Pazarište – Tutin – Mehov Krš – državna granica sa Crnom Gorom.

Takođe, u Pančevu su od danas najavljeni radovi na sanaciji gornjeg stroja nadvožnjaka, a naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforima, u dužinama od 100 i 200 metara, navedeno je u saopštenju.

indeksonline.rs/Tanjug