VRNJAČKA BANJA – “Tuborg lavfest” (Lovefest) biće održan od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji, gde na pet bina stiže više od stotinu izvođača elektronske muzike, najavili su danas organizatori.

Na najveću binu festivala Fajer stejdž (Fire Stage) stiže Šarlot De Vit (Charlotte de Witte), poznata po remiksu “Age Of Love”, koji je snimila sa svojim partnerom Enricom Sanđulijanom (Sangiulianom), koji takođe dolazi na 16. izdanje Lavfesta, saopštio je festival.

“Na ‘Lavfest’ se vraćaju i najveći miljenici publike Marko Karola (Marco Carola), Pan-Pot, Set Troksler (Seth Troxler), Kris Libling (Chris Liebing) i Viljem (William) Djoko, a prvi put u Vrnjačku Banju dolaze Adam Bejer (Beyer), 999999999, Denis Kruz (Dennis Cruz) i Matame (Mathame), kaže se u saopštenju.

Iz Lavfest najavljuju da “Ultra enerdži stejdžu” (Ultra Energy Stage) elektro muzičari Lui (Louie) Vega, berlinski dvojac Fjaak, kao i anderground izvođači Hani (Hunee), Kleo, Fred P, kao i za kraj Glen Andergraund (Glenn Underground).

Kako je najavljeno, na “Lavfest” stižu i Marko Milosavljević i Dejan Milićević, koji na H2O bini spremaju bek tu bek set, kao i Tijana T, Nikola Vemić, Nevena Jeremić i drugi.

Na “najmanju binu na svetu” Stejdž 99 stižu Đina Džinz (Gina Jeanz), Manda Mor (Moor), Sajrus Hud (Sirus Hood), Ilke Lajn (Eelke Kleijn), Laolu, Kevin (Cavin) Viviano i drugi, najavio je “Lavfest”.

“‘Krug ljubavi’ slogan je ‘Tuborg Lavfesta’ za ovu godinu. Kako su organizatori naveli živimo vreme u kojem nam je više nego ikada potreban siguran krug ljubavi, kao i da smo okruženi ljudima koje možemo da nazovemo prijateljima”, navodi se u saoštenju.