BEOGRAD – Na aAuto-putu E-75, od petlje Bubanj Potok do pumpe NIS, na snazi je izmena režima saobraćaja u oba smera zbog radova na redovnom održavanju 9. jula, od 5 do 13 časova.

Radovi će se izvoditi u razdelnom pojasu i za saobraćaj će biti zatvorene preticajne saobraćajne trake u dužini od 3 kilometra. Zatim će se izvoditi radovi na spoljnoj bankini i za saobraćaj će biti zatvorene trake za spora vozila u dužini od 5 kilometara, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, zona petlje Batajnica – u toku su do 12. jula, do 12 časova radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake. Saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci je dvosmeran, pa se u smeru Novi Sad – Beograd saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Preticajna traka je zatvorena i namenjena za saobraćaj Beograd – Novi Sad.

U smeru Beograd – Novi Sad za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom i izlivno-ulivnim trakama u smeru kretanja. Na rampi Beograd-Zemun/Pančevo saobraćaj se odvija normalno, a rampa Zemun/Pančevo-Novi Sad je zatvorena za saobraćaj.

Na putu Vrbas – Savino Selo na snazi je obustava saobraćaja zbog izgradnje brze pruge, Novi Sad – Kelebija, podvožnjak, do 09. jula. Preusmerenje saobraćaja preko Kule i Savinog Sela.

Na putu Svilajnac – Medveđa u toku su radovi na rehabilitaciji državnog puta, uz naizmenično propuštanje vozila na deonicama dužine od po 500 metara i regulisan je semaforima.

Na putu Mrčajevci – Kraljevo, kod mesta Adrani saobraćaj se odvija preko devijacije prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Tanjug