Naslovna EXTRA Još 48 sati do početka Tuborg Lovefesta! Festival uskoro sold out

Još 48 sati do početka Tuborg Lovefesta! Festival uskoro sold out

Lovefest – Do početka šesnaestog izdanja Tuborg Lovefesta ostalo je manje od 48 sati. Program počinje 3. avgusta već od podneva na gradskom olimpijskom bazenu poznatom kao VODAVODA H2O Stage. Kapije festivala biće otvorene već od 20:30h, a na Tuborg Lovefest biće moguće ući do 2h posle ponoći.

Ulaznica za festival je ostalo još veoma malo i moguće ih je kupiti samo online putem http://www.lovefest.rs/. Svi VIP kompleti su rasprodati i jedini način da dođete do VIP karte je uz pomoć NFT-TIX platforme https://nft-tix.com/event/love-fest-2023.

Charlotte de Witte otvara najveće izdanje Tuborg Lovefesta do sada
Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno biće najjače koje je festival imao za čak 16 godina postojanja. Na najveću binu festivala, Fire Stage, stižu svetske legende među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Chris Liebing, Dennis Cruz i više od 100 izvođača. Ultra Energy Stageugostiće izvođače među kojima su dvojac Fjaak, čuveni američki di-džej Louie Vega, Radio Slave, Hunee, Eternal Love i Fred P, a festival će zatvoriti DJ Deep. Na najmanju binu na svetu Stage 99 stižu Eelke Klejin, Gina Jeanz, Manda Moor, Sirus Hood, Laolu, a na Vodavoda H2O binu se ponovo vraća William Djoko, koji je prošle godine na Olimpijskom bazenu napravio žurku za pamćenje.

Cirkuske predstave 1. i 2. avgusta humanitarnog karaktera
Prva cirkuska predstava pod nazivom „Love CirkusKabare“ biće održana večeras od 20h, a sav prihod ulaznica, kao I dobrotvorni prilog ide u humanitarne svrhe za lečenje malog dečaka Marka. Ukoliko i vi želite da se priključite akciji pošaljite 1479 na 3030. Pod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera i Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice. Cirkusfera će specijalno za sve goste u Vrnjačkoj Banji 1. i 2. avgusta, dan pre zvaničnog početka festivala, održati predstavu pod nazivom „Love CirkusKabare“, a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika festivala imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa.

Exit mobile version